Navigacija
Jūs įėjote kaip svečias. Sveiki atvykę į siuskis.info! čia galėsit atsisiusti nemokamai filmus, žaidimus ir crack softą
Įeiti
Vardas:
Registruotis
Slaptažodis:
Priminti slaptažodį
Uždaryti
Informacija
Draugai
Kategorijoje „Muzika ir Klipai“ jus galite parsisiųsti nemokamai naujausias pasaulio ir Lietuvos atlikėjų kompozicijas taip pat atsisiųsti nemokamai jų vaizdo klipus. Muziką galite atsisiųst mp3 formatu. Visa muzika bus rūšiuojama pagal jos atlikimo žanrą. Atsisiųsti norimą muziką bus dar patogiau.

Kur aš: Siuskis.Info » Muzika » Lady GaGa Discography (2006-2010)

Lady GaGa Discography (2006-2010)

 Nepatinka (-) +3  Patinka (+)
| admin | 2010-12-05 / 17:34
Lady GaGa Discography (2006-2010)

Atlikėjas: Lady GaGa
Albumas: Discography
Metai: 2006-2010
Šalis: USA
Žanras: pop
Kokybė: 128-320 kbps
Trukmė: 12:26:18
Dydis: 2.14 Gb

Lady GaGa (tikrasis vardas Stefani Joanne Germanotta, g. 1986 m. kovo 28 d.) yra teatrališkojo šokių popso atlikėja, dainų autorė bei pianistė, sudominusi pogrindinę Niujorko sceną 2008-aisiais metais, kai pasirašė sutartį su leidybos gigantu „Interscope Records“. Įtakojama spalvingųjų „glam“ roko atstovų kaip David‘as Bowie‘as ir „Queen“ bei 9-ojo dešimtmečio šokių-pop muzikos dievaičių Madonnos ir Michael‘o Jackson‘o, augo ji Manhetene, kur lankė privačią mokyklą, o vėliau studijavo prestižinėje Niujorko universiteto „Tisch“ menų mokykloje. Karjerą pradėjo šokdama striptizo klube, buvo įklimpusi į narkotikus.

Sulaukusi 20-ies, ji įsidarbino „Interscope Records“ kompanijoje, kur kūrė tekstus ir rašė dainas Britney Spears, "New Kids on the Block", Fergie ir "Pussycat Dolls". Po keleto metų jai pavyko pradėti solinę karjerą, kurios pradžia tapo 2008-aisiais metais pasirodęs singlas „Just Dance“, iškart įsitaisęs daugumos topų viršūnėse. Tais pačiais metais pasirodė ir debiutinis jos albumas „The Fame“, iš kurio dar didesniu hitu tapo 2009-aisiais metais išleistas singlas "Poker Face".

Lady GaGa tapo tikra popmuzikos pasaulio sensacija, žaibišku greičiu šovusi į pačią populiarumo viršūnę. Ji ne tik buvo pripažinta geriausia debiutante, perkamiausia atlikėja ir kt. įvairiausiuose muzikos apdovanojimų ceremonijose, bet ir per tuos vos vienerius metus tapo absoliučiai topuose lyderiaujančia dainininke, grojamiausia atlikėja "last.fm" svetainėje ir kt. Prie visos šlovės, žinoma, prisidėjo jos išskirtinis elgesys, įmantrūs, ekscentriški drabužiai, pikantiškos, provokuojančios fotosesijos, šokiruojantys, skandalingi teatrališki pasirodymai (pvz, su savižudybės scenomis) bei neeiliniai vaizdo klipai, kuriuos per pirmąsias savaites skuba peržiūrėti dešimtys milijonų žmonių visame pasaulyje ir kuriuos kritikai pripažino galinčius lygintis net su legendiniais Michael'o Jackson'o ir Madonnos vaizdo klipais.

2010 m. balandžio mėn. buvo nustatyta, kad GaGos muzikinius vaizdo klipus "YouTube" tinklalapyje peržiūrėjo jau virš milijardo žmonių. Ji pirmoji iš pasaulio atlikėjų pasiekė tokį rekordą. Tą patį mėnesį žymusis žurnalas "Time" pripažino Lady GaGą įtakingiausia pasaulio atlikėja.

Lady GaGa - kairiarankė, mėgsta tatuiruotes, prisipažįsta esanti biseksuali. Kartą ji pareiškė: "Man patinka gėjai. Manyje gyvena homoseksualus vyras, kuris nori ištrūkti". Po vieno dviprasmiško dainininkės pasirodymo netyla gandai, kad ji iš tiesų yra hermafroditė, ko pati atlikėja tarsi tyčia nepaneigia, tuo tik skatindama panašias apkalbas. Savo gerbėjus dainininkė vadina "mano mažaisiais monstrais".

Lady GaGa Discography (2006-2010)

Albums:
2008 - The Fame
2009 - The Fame Monster

Singles:
2008 - Just Dance
2008 - Poker Face
2008 - Christmas Tree (feat. Space Cowboy)
2009 - Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)
2009 - LoveGame
2009 - Paparazzi
2009 - Chillin (Wale featuring Lady Gaga)
2009 - Bad Romance
2010 - Telephone (feat. Beyonce)

Extended Plays:
2006 - Red and Blue
2009 - The Cherrytree Sessions
2009 - Hitmixes (Limited Edition)
2010 - The Remix (Japanese Limited Edition)

Compilation Albums:
2009 - Disco Heaven (Non Official)

Live Sessions:
2009 - Live At MTV UK Sessions
2009 - The AOL Sessions
2009 - Walmart Soundcheck

Peržiūrėta kartų: 1614
Komentarai
Komentuoti